Moswand

 

Sfeervol werken, genieten en inspireren en wonen


Levert jullie entree een warm welkom aan bezoekers? Mag het ziekteverzuim naar beneden of verdient de wachtruimte meer sfeer? Tegenwoordig is het steeds moeilijker om goede werknemers te vinden, maar vooral hoe behouden we onze werknemers.

 

We zorgen voor sfeervolle en gezonde werkruimtes, vers fruit, goede arbeidsvoorwaarden en ontspanning.

 

Onze moswanden zijn een perfect product voor deze situaties. De wetenschap leert ons dat uitzicht op groen een zeer positief effect heeft op de gezondheid. Een moswand bij binnenkomst of in een wachtruimte zorgt voor een duurzaam beeld en is een absolute eye cather Kortom, het houdt de mensen bezig. Dát is de kracht van de natuur.

 

Moswanden kunnen geleverd worden met of zonder bedrijfslogo's

 

Privacy & minder geluid


De natuur is om die reden dan ook onze favoriete adviseur. De wetenschap laat zien dat ziekteverzuim significant afneemt, mensen zich rustig voelen en je brein creatiever wordt bij uitzicht op groen. “Even er tussenuit” is minder nodig als je de natuur terug naar binnen haalt. Voor grote én kleine organisaties scheelt dit kosten, vermindert het omgevingsgeluid en laat je zien dat je werknemers ertoe doen!

 

Groot denken

Onze moswanden produceren we op ieder gewenst formaat. Groot én klein. Ons 100% natuurlijke, onderhoudsvrij mos kan een volledige muur vullen, een aantal panelen of slechts de balie in de ontvangsthal. We kijken graag samen met jouw naar de mogelijkheden om een voor jouw kantoor perfecte Moswand af te leveren.

Contact ons gerust we sparren graag met jouw mee.